Godmorgon & RÖSTA

2011-06-30 / 08:45:47
hihi jao rubriken stämmer rösta påå miiig :)


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

snälla??:)

 

hihi ne men har typ bara varit uppe hela natten och kommer inte att få sova förens efter tre typ och kanske inte ens det heller .. idag kommer astor så ska ner till stationen sen och möta upp han och då kommer även min lilla älsklinng ida med.. sen bär det av hem till joel igen :) blir väll att man tar en sväng ner till åsa också och tar ett dopp :) men aja ska eller orkar inte skriva så mkt mer så vi hörs puss och kram.

Goodmorning

2011-06-29 / 14:30:41
Godmorgon bloggen sitter i älsklings fottölj (stavas?) medans älskiingen min ligger och sover. Ska försöka få fram bilderna idag som inte funkade igår :(..






yaay det funkade haha ne men aja  ida kommer la hit vid fyra eller något antar jag och jag börjar bli lite hungrig igen faktiskt :D hihi ne men får väll se vad som händer idag just nu är ju bara jag , joel och joelspappa och pepsi som bor hemma här. Eftersom joels mamma och lilla syrra är nere i åhus :) men nu ska jag väll ta och lägga mig bredvid älskling lite och mysa  så ni får ha det så bra  så länge puss och kram <3

Godnatt och nya bilder :)

2011-06-28 / 22:33:00
Godnatt säger jag nu ska ta och lägga mig ensam i älsklings säng för han har inte kommit tillbaka än .. men men sen har jag gjort om typ tre bilder så här får ni se hur dem ser ut :)
jaha ni får dem imon eftersom blogg.se inte verkar ge med sig påatt man få ladda upp några bilder jsut nu så bilderna får komma upp i morgon inlägget imon :)

hihi men aja puss och kram och sov så gott :) <3

Godmorgon bloggen!!

2011-06-28 / 13:01:18
Godmorgon på er nu ska jag ut i solen :) så jag skriver inte så mkt mer puss på er :)

Godnatt bloggen

2011-06-27 / 22:40:48
Godnatt bloggen  tid för att sova lite nu känner jag ..

Emilia kommer till mig imon eller ah till älskling då ..

sen vet ni  nån jävel lr ah jävel och jävel vet jag inte men ringde min pojkvän idag och sa att jag strulat med en annan kille på dh :O asså seriöst blir jävligt lack vet ju vem det va som ringde plus vem det är som ligger  bakom allt skit snack !! blir så himla trött på dem personerna.  men aja för mig kan dem inte sabba i alla fall inte så länge jag lever och älskar min käraste Joel !<3

Men foten är i alla fall bättre eller ah på bättringsvägen i alla fall  kan gå på den men fortfarande lite ont men aja det ordnar sig nog hoppas jag :)

funderar på och fixa så mina smileyisar syns .. lite trist när dem inte syns osv..
men  ahhhhh . vet inte vad jag ska skriva mer än det är något jag vill säga men vetifan hur jag ska skriva det :(

men vi får la säga så ?

så jag säger godnatt och sså hörs vi i morgon :) puss och kram <3

Godmorgon

2011-06-27 / 12:47:57
Godmorgon bloggen inte bloggat sen jag åkte hemifrån i fredags vare va?
men iaf skadade foten och va hos läkaren igår men dem sa bara att vi skulle avvakta en vecka eller något så jag blev sur som vanligt .. sen bråka jag och mamma :( men aja nu är jag iaf hos älskling och kommer antagligen va där ett tag nu :) om det går bra för dem och så ..
men det blir att chilla idag tror jag ne menvte inte vad jag ska skriva bilderna från i fredags kommer nu med :) :
















så det var typ alla bilder :)) men nu ska jga ta och äta frukost puss hej


Midsommar ? :)

2011-06-24 / 11:31:04
hejsan nu är jag helt klart sovit ut sen dreamhack fortfarande lite små trött men det funkar nog .
snart kommer älskling och då ska vi äta här hemma sen så ska vi åka hem till han och sen iväg till hans föräldras kompisar och fira midsommar där :) då blire antagligen mer mat:)
men aja . Bilder från idag får ni  antagligen när jag kommer in på min data som säkert blir imon eller något .
den 1 juli får jag reda på om jag kommit in eller inte .. helt lugn faktiskt även om jag vet att jag kankse inte kommer in på det första .. men aja nu ska spela lite och fixa mig så syns vi :)

Måndag & jag är trött!!

2011-06-20 / 13:30:16
hejsan svejsan ..

det är måndag och imon ska man hem och soooovvaa !! sen är det intewe långt kvar förrens jag åker iväg med älskling oh campar  i tre hela veckor ..
hahah jag har fastnat vid detta spelet.

haha men aja vetifan vad jag ska skriva mer men ajapuss och kram..

Måndag & jag är trött!!

2011-06-20 / 13:30:15
hejsan svejsan ..

det är måndag och imon ska man hem och soooovvaa !! sen är det intewe långt kvar förrens jag åker iväg med älskling oh campar  i tre hela veckor ..
hahah jag har fastnat vid detta spelet.

haha men aja vetifan vad jag ska skriva mer men ajapuss och kram..

Dreamhack Nu då :D

2011-06-18 / 13:39:45
Dreamhack nu då :D hihi  ne men ska ta och spela lite nu tror jag så hörs vi senare :)

Fixxat klart nu !

2011-06-17 / 20:11:53
Fixat klart datan och det nu f*n är as pirrig seriöst vet inte varför men lix min första gång jag ska sitta på dh och jag vet inte ens om dem jag sitter  med kommer att känna igen mig :s så det kommer gå sådär men aja .. Hade varit skönt och ha älskling här men han är hemma och packar sina saker ..
Hoppas allt funkar imon med kommer inte skriva något inläägg på morgonen tror jag inte men kommer skriva när jag är där och fått upp allt och det :) kommer bilder då med antar jag :) hihi  men ska fixa lite käk nu och så så hör vi senare



Ny design :)

2011-06-17 / 18:42:27
tjena bloggen ny design även den tagen från bloggdesign.nu
bajus jagg har tråkigtttt :(

Godmorgon & imon gäller det

2011-06-17 / 12:36:00
Godmorgon Sverige ? :D
hehe imon gäller kommer uppdatera då också jag lovar :D för er som inte vet vad som händer är jag på dreamhack då i min lilla hemstad hahah Jönköping :D

Bara för att ja är sjukt glad idag för imon är det dreamhack +++++ 4 helt underbara måndar med älskling Joel <333 älskar han även om vi bråkat rätt mycket det senaste .. Oh vet ni han ska sitta bredvid mig på dreamhack :D tack för att han som satt bredvid mig flyttade på sig :)

men nu ska jag sluta prata om dreamhack  :)



cam bilder det jah :D
hihi inget smink eller något så det blev najs
ska iväg nu snart eller ah ska fixa mig fört lite iaf inte mke sen ska jag och joel och pappa åka iväg och handla sen får vi se lite jga måste iallafalll hem och duscha och lite fixfix typ packa ner alla grejor oh det men det fixar sig hoppas .. hihi första gången jag sitter på dh och verkligen sitter då :) JAG FÅR ETT TYGBAND MED :DD hehe  men aja ska väll ta och ta på mig kläder  nu så hörs vi senare puss och kram Emma <3

Godmorgon bloggen :D

2011-06-15 / 13:05:37
Godmorgon  hihi vaknade för en stunds sen .. nu är jag pigg i alla fall .
får se vad man hittar på idag vaknade upp jämte älskling i alla fall mysigt .
aså jag vet inte vad jag ska skriva helt ärligt  ni får ta och hjälpa mig lite :)
men jag skriver sen om jag kommer på något :) puss och kram Emma

Förlåt för usel uppdatering

2011-06-14 / 21:25:35
Hejsan bloggen ne nu får jag ta och skärpa mig tror jag .. bli lite bättre på att uppdatera eller vad tycker ni ?? :)
hm gick och köpte mig en ny kamera så nu blire nya kort  eller ah flera bilder.. skulle fixa om min data men syrran gav mig helt fel skivor så fick typ tre skivor på en massa bilder på henne hahah sånna som jag nog inte borde ha seet .
nu är det bara typ tre dagar kvar sen är det dreamhack :D
men men får la se lite .
f*n jag som ville fixa min data  nuuu  :(
men aja min dag har la varit sådär ..
lite nya bilder....

så typ inte så bra bilder kanske eller jo en del ;)
hihi men nu får ni ha det så bra och så hörs vi puss och kram Emma

Godmorgon

2011-06-09 / 08:04:41
Godmorgon nu är det inte många timmar kvar sen har jag sommarlov :D ska åka snart men vädret är ju inte det bästa det regnar men aja ..asså vet inte vad jag ska skriva men är sjukt taggad till dreamhack nu drömde om det inatt osv.men jag säger hejdå nu så skriver jag när jag kommer hem puss och kram eran Emma<3

Godmorgon på er alla :D

2011-06-08 / 08:40:19
Godmorgon är på ett bra humör idag hoppas jag eller det är i alla fall va jag känner just nu får se hur det blir sen vädret är ju inte det finaste precis. Skrev en text till joel  som slutade så här

ÄLSKAR DIG NU OCH FÖR ALLTID JOEL

DU ÄR MIN ÄNGEL
MITT LJUS
MIN ANDRA HALVA
MIN LIVSGLÄDJE

Det måste gjort ont när du föll från himmelen ♥♥

 

ni får inte veta vad som stod innantyp privat eller så men ni fick i alla fall vet hur den slutade:D

ska till skolan snart och tömma skåpet och ta bort låset m.m. sen får man väll se om klassen drar upp till stadsparken vad vet jag? jag hoppas att avslutningsfesten var kul och att alla hade roligt :)

Jag har fortfarande huvudvärk så får se om det inte är så att jag håller på att bli skjuk eller om det bara är vädret som krånglar med mig . men vi får hopppas på det bästa.

Jo men vill säga en sak till alla som har förhållanden där ute och som läser min blogg ett förhållande kna inte alltid vara perfekt och det ska inte heller vara perfekt och förhållandena har sina motgångar då det är som värst och sen så har man sina framgångar då det är som bäst i sitt förhållande så gör inte slut bara för att ni bråkar om en enstaka liten grej för jag lovar att  ni kommer ånngra er stort sen.

Ne men Gud jag vet inte vad kag ska skriva mer men jag slutar två idag typ om det va  någon som ville veta och sen så drar jag till min babe Ida för måste prata lite med henne sen får vi väll se vad hon och jag hittar på :)

Imorgon slutar jag nian så himla skönt sen så börjar jag kl 09.00  och ah massa. sen har jag sommarlov som nästan tillbringas med min älskling hela tiden :D så säg en dag så får ag se om jag kan träffas :D men annars så syns vi på Dreamhack den 18 juni sitter på d10:31 så bara att komma förbi men nu ska jag fixa mig  puss och kram ERAN Emma :D<3

I Hate My Day

2011-06-07 / 18:33:51
hej förlåt för dålig uppdatering osv. har inte vat inne på datan på länge nu och egentligen skulle jag på avslutningsmiddag idag men jag har sån huvudvärk så jag orkade inte gå :( så kläderna får jag ha på skolavslutningen i stället :D sen hatar jag verkligen min dag också allt går verkligen åt helvete så vet inte vad jag ska göra kärleken är verkligen svår :( men aja ska väll inte skriva så mycket mer men skriver imon eller senare puss och kram Emma.