Okej

2011-05-31 / 21:32:05
okej nu märkte jag att det inlägg jag skrev från mobilen aldrig kom fram men aja ni får ett litet inlägg nu. va på stan med mamma idag och köpte en klänning på jc som jag inte har kort på :( och sen köpte jag ett linne :)ser ut sådär :D
love it!!

hihi ne men jag vetifan vad jag ska skriva mer att jag ska va med sötaste ida imon men aja/ puss ock kram Emma

Förlåt för dålig uppdatering

2011-05-30 / 22:40:46
Hejsan bloggen nu är jag här igen .. förlåt att jag inte skrivit på några dagar men min data har strulat och internet har inte funkat så ahr inte kunnat skriva :(
men nu är det tillbaka så nu blir det fortsatt uppdatering får la se lite hur det blir på sommar lovet men inlägg kommer det att bli iallafall :)
får ta och fixa så att jag kan mobil blogga med sms :) det hade jag innan när jag hade blogg.se :)
hiihi smidigit och enkelt ...


men men ..

inte länge kvar sen slutar man nian :) det är skönt men sen blire ju gymnasiet om man nu kommer in på det man valt vill säga:s men man få la hoppas :)
åker till liseberg på lördag med älskling kommer bli skönt och sen om jag går till skolan och det nu det sista kommer jag antagligen att få en kamera som jag vill ha för då kommer jag kunna lägga upp fler bilder här och så :) ..
men men får la se lite med det där ska ju ta och fixa massa saker inför Dreamhack med som är dne 18 Juni inte alls långt kvar och samma dag som det är så har jag och älskling varit tillsammans i fyra hela månader :) puss på han :)

imon och på onsdag kanske torsdag har jag tid för att träffa vänner sen på fredag ska jag va med älskling och han ska sova hos mig för vi ska ju till liseberg på lördag !  sen blire väll att jag sover hos han söndag till måndag eller något . hela huset fö oss själva ;) hihi .. ne men nu ska jag väll ta och lägga mig i min säng och sova  börjar åtta imon så vet inte om det blir något morgon inlägg men det blir säkert något snabbt om jag inte latar mig i sängen ;)
ne men vi får höras och ni får sova så gott. / puss och kram Emma

God eftermiddag ?? :D

2011-05-25 / 16:16:07
sitter här framför datan och kolla på tv ..

mår la sådär men bättre iallafall jag antar att det är p-pillren som spökar och bi-verkningarna

får la se om jag ger mig ut . har inte så mycket att skriva. så vi fåt höras senare puss och kram.

Lagg?

2011-05-24 / 22:47:04
lagg ??:(

Sjuk idag :(

2011-05-24 / 22:28:57
japp idag va man hemma från skolan för att man typ spydde och skit funderar på om inte det är biverkningarna från p-pillren? :S men men luggit i säängen hela dagen och inte orkat starta datan så det fick bli nu .. snackar även med min älskling på skype :)  bajs mamma vill att jag ska till skolan imon men jag vägrar.. men aja hihi var även några poliser utanför där jag bor och dem cycklade helt otroligt ;)
men men ... jag ska väll sluta skriva och gå och lägga mig / puss och kram Emma.



Tröött

2011-05-23 / 21:49:04
hej bloggen och alla läsare:) ja rubriken stämmer väll till 100% och lite mer för som sagt är sjukt trött ont i magen har jag med :(

men men skola imon ändå och sen va med ewe? får se lite med det men aja skriver inte så mycket nu för är sjukt trött så sa ta och sova så ni får ha det så bra och sova så gott puss och kram Emma.



It just happen

2011-05-23 / 18:49:26
Hmm jadu ;) sitter vid älsklings data och imon blir det att träffa ewe saknar henne :) usch är jätte trött och det skrämmande är att jag inte vet vart älskling är men jag antar att han bara lurar och busar lite ;) Har hinduismen prov imon och kan verkligen ingenting och då menar jag absolut ingenting med .. men men vi får la hoppas att det funkar jag går i skolan imon och på onsdag hihi sen är jag ledig torsdag och fredag göttans göttans;) ne men dem andra i klassen ska åka till stockholm och jag ska inte hänga med .. Den 4 Juni blir det iallafall att åka till liseberg även om det står på deras hemsida sån dära gul dag ( massa folk ) så spelar det inte någon stor roll eftersom jag ska ändå till liseberg med joels familj helgen efter skolavslutningen och då är det grön dag så får la se om det stämmer eller inte med.. :) ne nu ska jag ta och leta efter älskling så ni får ha det så bra puss och kram Emma.

New Day

2011-05-23 / 07:50:36
En ny dag och det blir att dra till skolan idag som jag sa igår kväll väldigt sent ;)
hihi rätt trött men kanske inte så konstigt. blir inte så långt inägg nu heller eftersom bussen går om typ en timma och jag måste fixa mig och så..

funderar på att sjunga smile med uncle kracker på skolavslutningen kan hela refrängen utan till och jag bara älskar den låten:)

ne nu ropar mamma på så det är väll bäst att avsluta så puss och kram Emma. Juste ha en fortsatt trevlig dag :)

Godnatt och sov gott

2011-05-22 / 23:28:00
ne nu ska jag väll ta och stänga av min data och krypa ner under täcket . får fortsätta med fördjupningen imon kommit rätt så långt på den rätt stolt också för den delen men nu börjar tiden rinna iväg och jag måste väll ändå få mig natt sömn?? hihi skola imon med inlines på idrotten surt att jag skadade foten när jag hoppas studsmatta idag :) fast inlines är ju tråkigt ändå så det kvittar ju .. men ne nu får det ta och räcka nu är jag ju jätte trött men vi hörs imorgon bitti :D puss och kram Emma just det ja ni får en låt med ':D
.

Goodnight

2011-05-21 / 23:10:39
godnatt bloggen och alla läsare :) varit en underbar kväll med massa folk:) hihi.. nu ska jag ta och sova bredvid älskling och sen blir det jobba imon. biverkningar känner man väll av lite efter den första p-pillen men det fixar sig nog :) ps. Älskar min joel mest <3<3<3<3 men ni får ha det så bar och sova så skönt . puss och kram Emma.

Snabb inlägg

2011-05-21 / 14:07:34
hejsan detta blir ett snabbt inlägg ska snart iväg till joels konfirmation så här ser jag ut idag:)








hinner inte skriva så mycket mer måste skriva ett kort och lite men men .. vi hörs ikväll antar jag annars så syns vi imon puss och kram Emma .

Hello my friend

2011-05-20 / 18:23:27
hejsan svejsan :) sitter vid min stationära dator för älskling sitter vid min bärbara blir väll att dra sig hem till honom .. baka lite tills imon sen blie sova och imon baka på morgonen sen hem kanske ut och jobba , fixa sig sen dra och köpa ... ups inte säga vad det är förnågot :) hihi sen till joels konfirmation:) ser framemot att se han i en vit klänning :) hihi. målar naglarna med nu blir lite fransk manikyr tror jag om jag inte målar hela naglarna vita.. vi får se kanske blir en bild sen på det .. ohh vad jag vill ha en egen kamera hittade en digital kamera med 14 megapixlar för bara 699 kr sjukt billigt :) ne nu ska jag väll fortsätta måla min naglar så får ni ha det så bar puss och kram Emma.

Home Sweet Home

2011-05-20 / 10:16:14
Japp nu är man hemma och älskling är på praon :) får la se hur det blir sen om jag sover hos älskling för ska hjälpa till och baka imon till hans konfirmation sen kl 16.00 på lördag .. så det ska bli kul.. så får se lite hur det blir ska iallafall fixa jobbet idag få se hur mycket det blir .. Just det inga pengar på min mobil så kan inte ringa folk så ni vet :) men messa kan jag fortfarande iallafall .. hmm vet inte vad jag ska skriva funderar på att skriva fördjupningen eller städa mitt rum jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig . ska iallafall ta och ladda ner något roligt spel :) men så länge får ni ha det bra i skolan och så puss och kram Emma.

Godnatt

2011-05-19 / 22:19:41
Godnatt Bloggen och alla underbara läsare nu ska jag ta och lägga mig bredvid älskling och ta en skön tupplur :)
Kommer att skriva ett inlägg imorgon när jag kommer hem om jag inte somnat då ;)
men nu ska jag inte ta och skriva mer så puss och kram Emma .. <3

Vaken och hemma hos älskling

2011-05-19 / 17:50:33
Japp som sagt jag vaknade vid fyra efter att jag hade somna om .. sen blev det fort att äta och in i duschen. sen kom joel och hans mamma och hämtade mig på vägen . sen så var vi hos hans farmor och farfar en stund och nu är vi här :) jag är fortfarande trött .. :( men men ... vi hörs senare tycker jag puss och kram Emma

Godmorgon :)

2011-05-19 / 09:29:14
Godmorgon bloggen försöker få älskling ur sängen plus så ska jag fixa frukost åt han .. men iallafall hmm vet faktiskt inte va jag ska skriva men när älskling åker sen så ska jag nog ta och lägga mig i min säng och sova igen .. vore skönt är faktiskt rätt trött. men jag var duktigt nog att gå upp och skriva ett inlägg här annars hade det nog kommit runt ett tror jag .. :) men men sånt är livet.ska väll ta och skriva lite på en fördjupning om någon religion idag med och sen fortsätta lite med engelskan sen får vi la se vad jag hittar på kanske någon som har lust att hitta på något annars så drar jag nog till älskling . ne nu ska jag fixa frukost puss och kram Emma.

Time to sleep

2011-05-18 / 22:17:07
japp nu är man hemma i sin sköna säng :) och gissa vem som ligger bredvid ;) jo min älskling såklart .. ska till skolan på måndag . blir inte så långt inlägg nu för är ganska trött men men .. vi hörs i morgonbitti . puss och kram Emma

You make me smile

2011-05-18 / 19:35:07

du får mig att le
du får mig känna lycka
du är allt och lite till.
du är den jag vill dela mitt liv med
utan dig skulle jag inte finnas kvar .
Älskar dig nu och föralltid.
Du och  jag resten av våra liv ?
Älskar dig Joel och du är min<333

Time for some pictures

2011-05-18 / 19:04:52

Hemma hos underbara Älskling

2011-05-18 / 17:03:47
Ja nu är jag hemma hos älskling efter att ha vart på burger king med han:) Han är bara för sööt..

Har fått världens ryck på min kompis *Hoost* för att hon typ snackat skit på sin blogg om mig väldigt dåligt gjort och veckan efter går vi på bio tillsammans ... men aja ska ta ett snack med henne tror jag ..

men bara för det kan hon inte förstöra mitt humör när det är 3 månader för mig och älskling ..

vill hon inte va min vän så visst jag har andra vänner ..

men aja nu ska jag ta och mysa med min älskling puss och kram<3

Nu bär det av ..

2011-05-18 / 14:23:59
Japp nu bär det av till burger king. blir antagligen något litet eftersom jag bara har 30 kr och 18 kr på kortet:( men man får skylla sig själv om man inte fixar sin ekonomi och skit.. Men det fixar sig hopppas jag .. även om min älskling erbjöd sig att bjuda:) hihi usch det känns att dem tog bort tandsten i munnen eller ah på tänderna.. vet inte hur jag ska förklara det men det bara känns :$ ehm ska väll ta och fixa mig lite och sen dra iväg men så länge får ni ha det så bra juste ja frästen ni har inte fått någon bild på mig än :) här får ni en och så säger jag puss och kram :) <3

Time go fast please!

2011-05-18 / 13:50:04
Snälla kan inte tiden få gå lite fortare iallafall så att klockan blir kvart över två eller tjugo över två så att jag kan sticka ner till Burger King .. Men men som sagt tiden vill inte gå fortare  så jag få la försöka fixa det på något sättovis ? hmm .. svårt ..

Just det frästen ..

På facebook så kommer det upp massa om att jorden ska gå under på lördag :S är inte det typ bara bullshit ? eller . för jag tror nämligen inte på det eller gör ni ??

men men that's life?

får la se hur det går med det.

skriver mer sen ska hjälpa syrran med något men vi hörs senare .. skriver innan jag drar ner till burger king:)

Ny Blogg sida men samma blogg

2011-05-18 / 13:14:33
Japp som sagt skrev på min andra blogg eller ah bloggen en massa innan som ni kan kolla  och blicka tillbaka . Då går ni in på : www.jpbruuuden.bloggplatsen.se sen kommer jag förmodligen att forsätta skriva här eftersom jag skaffade en ny blogg design  på www.bloggdesign.nu där skaffade jag den gratis :)  sjukt bra sida faktiskt:)
men iaf om ni inte har vatt inne på min andra så vet ni ju inte om att det är 3 undebara månader idag med min älskling :) faktikst det längsta förhållandet jag haft :) så det är ju kul .. men men ska väll ta och gå in på min andra blogg och skriva att man får ta och gå in här istället :) men så länge hörs vi